آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

طرز تهیه برنج (آبکشی)

سلام

خوبین؟

خب امشب میخوام طرز تهیه برنج رو بگم. 

اول اینکه بهترین میزان ساعت برای خیس خوردن برنج 5-6 ساعت هست. ولی خب اگه برای دفعات اوله که میخوایین برنج بپزین بهتره یکی دو ساعت خیس خورده باشه.

اندر مزایای خیس خوردن برنج قد کشیدنش موقع پختن و اینکه زودتر میپزه(و البته اگه برنج کته دارین درست میکنین میزان اب کمتری برای پخت میخواد)

حالا دو حالت داره یا برنج خارجی درست میکنین که قدبلنده و کلا خیلی کم پیش میاد خراب بشه یا به قولی شفته بشه، یا ایرانی که تقریبا درصد شفته شدنش برای تازه کار ها زیادتره. ولی واقعا به خاصیت و طعم و عطرش می ارزه.

خب، بگم چیکار کنین، برنجی که خیس خورده رو به قابلمه ای که آب درحال جوشیدن داخلشه اضافه میکنین. به ازای هر پیمونه برنج، یک قاشق مرباخوری سر صاف نمک نیازه که به محض اضافه کردن برنج به قابلمه میریزین روی برنج. چیزی حدود شش هفت دقیقه(البته این کاملا بستگی به برنج و میزان خیس خوردنش داره) طول میشکه تا برنج بیاد روی آب. اون موقع وقت ابکش کردن برنجه. برنج رو میریزین تو ابکش و قابلمه رو یکم فقط در حدی که یه لایه نازک اب کف قابلمه باشه با کمی روغن در حد دو قاشق غذاخوری میذارین رو شعله زیاد تا اب و روغن جوش بیان و بعد برنج رو میریزین داخل قابلمه و در قابلمه رو میذارین(اگه در چفت میشه نیازی به دمکنی نیست اگه نه دمکنی بذارین). بذارین یک الی یک دقیقه و نیم رو همون شعله زیاد باشه تا بخار کل قابلمه رو بگیره. اون موقع شعله رو کم کنین تا برنج دم بکشه. چیزی حدود چهل الی چهلو پنج دقیقه کافیه. 

**اگه احیانا یادتون رفت که یک دقیقه شعله رو بذارین زیاد بمونه و تا برنج رو ریختین شعله رو کم کردین اشکالی نداره. مثلا یک ساعت زمان میبره تا دم بکشه به جای چهل و پنج دقیقه. 

اگه سوالی بود در خدمت هستم :)

سلام :)
خیلی ممنونم از آموزشتون.
امتحانش میکنم امیدوارم خوب بشه :)
سلام
خواهش میکنم
سلام خوبین ؟
ما خونه مون فر نداریم. من خیلی دلم میخواد شیرینی درست کنم ولی نمیشه :|
میدونم ربطی به این پست نداشت اما گفتم درد دل کنم :دی
سلام لیمویی
من دیییر دیدم این کامنتو
ببخشید..

سلام
برنج آبکش کردن جز کارهاییه که من حس میکنم هیچوقت یاد نمیگیرم.
باید امتحان کنم، ممنون :)
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan