آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

چیز کیک موزی

این همون چیز کیک توت فرنگی هستش فقط ب جای ژله توت فرنگی ژله موزی استفاده کردم. و اینکه داخل کیک رو در اوردم، فشرده کردم، دوباره داخلش فشار دادم و مواد پنیری رو ریختم داخلش، گود طور. بعد از اینکه بست ژله ریختم.

اون کوچیک کوچیک ها هم از همون داخل کیک که فشرده کرده بودم برداشتم داخل لیوان ی بار مصرف ریختم و مواد پنیر و بعد از بستن ژله رو ریختم. وقتی کامل بست در اوردم برش زدم گذاشتم رو کیک. خودش خیلی قشنگتر از عکسش شده :)

سلام
من هم حدس میزنم خود کیک قشنگ تر از عکسش باشه و البته خوشمزه!
دوست داشتین به وب من هم سری بزنین.
من متوجه نشدم :|
داخل کیک یعنی دقیقا چی؟
داخل کیک رو درآوردم فشرده کردم دوباره داخلش فشار دادم
اصلا نگرفتم چی شد o_O
ببینین از دیواره خارجی کیک که به ظرف چسبیده دو سانت بیایین ب سمت مرکز و شکم کیک رو خالی کنین. البته نه جوری که ته ظرف پیدا بشه. ب عبارتی مثلا اگه ظرف کیک شما گرد هستش و ب شعاع ده سانت، شما از مرکز ب شعاع هفت هشت سانت کیک رو بکنین. البته یک لایه زیر رو بذارین باشه. متوجه شدین؟ اگه نه دفعه بعدی عکس میگیرم میفرستم
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan