آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

ایده های یلدایی


زله توی پوست پرتقال

خب حتما خودتون بلدین ولی من یه توضیح مختصر میدم، با آب پرتقال گیری، آب پرتقال ها رو میگیرین و داخل پوست پرتقال رو تمیز میکنین و ژله هایی که از قبل آماده کردین رو میریزین داخل پوست پرتقال و میذارین داخل یخچال تا ببنده. حتما پوست پرتقال ها رو جایی بذارین که کج نشه و ژله ها بریزه. مثلا بذارین تو قالب مافین،  یا کاسه ماست خوری کوچک. میتونین مثل عکس لایه لایه رنگی بریزین. میتونین هم ساده باشه، آب پرتقال ها رو هم که یا  ساده نوش جان کنین یا توی مواد کیک بریزین و کیک پرتقالی درست کنین یا با ژله پرتقال مخلوط کنین ب این شکل که پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش حاضر کنین و ب جای آب سرد از نصف لیوان آب پرتقال استفاده کنین.


عکس از اینترنت، برای ایده گذاشتم.

اینو خودت درست کردی؟؟؟
خیلی وقته دوس دارم این مدلی درست کنم اما میترسم
احساس میکنم موقع برش زدن خراب میشه ژله ها
نه من درست نکردم ولی خراب نمیشه. میتونی برای اینکه مطمین تر باشی یک بسته ژله رو فقط با یک لیوان آبجوش حل کنی، حتما بذار رو کتری یا حرارت خیلی ملایم تا تمام ذرات حل بشن. بعد از اینکه خنک شد بریزی تو پوست پرتقال ها. و مثلا اگ راس یک ساعت ژله ها بست تو تا دو ساعت بعدش صبر کن که حسابی ببنده ژله ها. اینطوری مشکلی پیش نمیاد.  ؛-)
مرسیییی
خواهش میکنم محبوبه جان :)
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan