آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

سوپ مرغ آسون

سلام.

ازم یه سوپ راحت خواسته بودین، خب اینم یه سوپ راحت. یعنی قشنگ همه مواد رو میریزی با هم تو قابلمه یا زودپز بپزن بعدم نوش جان میکنی :))

خب، اول از همه بگم جو رو از شب قبل خیس کنین. 

حالا مرغ ترجیحا سینه، رو قبل از پختن از استخون جدا کنین و مکعب های یک سانتی یا دو سانتی برش بدین. بعد جو و مرغ و هویج رنده شده و  پیاز و فلفل دلمه و گشنیز جعفری و اب جوش رو میریزین تو قابلمه( یا زودپز ) ادویه ها رو اضافه میکنین و شعله گاز رو رو درجه کم میذارین و میرین دنبال کار هاتون. اخر سر هم پیاز و فلفل دلمه رو از توش در بیارین و سوپ رو نوش جان کنین/. 

**اگه میخوایین سوپتون قرمز باشه میتونین رب بزنین یا اگه میخواین یکمی به قرمزی بره میتونین گوجه رنده کنین.

این راه اسونشه. راه اصولیش اینه که مرغ و جو رو اول میذارین با پیاز وفلفل دلمه بپزه بعد پیازو فلفل دلمه ای رو در میارین و بقیه مخلفات رو میریزین و نیم ساعت بعد سوپتون حاضره

به همین راحتی

سوالی داشتین بپرسین.




 من عاشق اشپزیم
مرسی از دستور خوبتون
خواهش میکنم :)
خیلی خیلی ممنونم :))
خواهش میکنم
واقعا اسون بود, درست میکنم, ممنون :)
خواهش میکنم دوست خوبم :)
سلام
کاش از کاراتون عکس هم بذارین اینجوری جذاب تر هم هس
موفق باشی امتحانش میکنم :)
سلام
دیگه حالا که تموم شده :)
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan