آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

پلو آلبالو

چند سالی میشد ک پلو البالو نخورده بودم و برای بار اول پختم و ازش راضی ام. شمام اگه دوست دارین امتحان کنین:)

من دو تا پیمانه برنج، 5 ق غ سر پر از مربا البالو هایی ک  از قبل درست گرده بودم، 250 گرم گوشت چرخ کرده، 1 پیاز متوسط، و ادویه جات ب میزان لازم برداشتم. زعفرون هم اضافه کردم ک اختیاری هستش.

خب، پیاز رو رنده ریز بزنین و با گوشت و نمک فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم و بعد گرد گرد ب اندازه یک فندق درشت درست کردم و چیدم ته ماهیتابه ای ک از قبل یک ق مربا خوری تهش روغن ریخته بودم، و بعد در ماهیتابه رو گذاشتم تا گوشت ها آب انداخت و آروم آروم پخته شد. همزمان برنجم رو هم ب روش ساده همیشگی دم کردم و گذاشتم خوووب دم کشید. گوشت ها ک پخت یکم تفت دادم با همون روغن توی ماهیتابه، و بعد البالو هام رو اضافه کردم بهش و یه تفت یک دقیقه و نیمه ای بهش دادم دادم با شعله کم. و بعد لا به لای برنج ها ریختم و زعفرون رو ک از قبل دم کرده بودم روی برنج و گوشت ها ریختم و گذاشتم البالو ها هم یکم با برنج ها دم بکشه. 

غذا حاضره  ^_^Image result for ‫البالو پلو‬‎

نوش جان

عکس !^_^
ببینیم چه شکلی ه این پلو آلبالو !
خب من همشو قاطی کردم الان بی تزیین بذارم؟؟ 
با مربا درست کردی یعنی؟o_O
آره :)
خیلی غذای اسونه اگه مربا داشته باشی:)
حتما حتما حتما درستش میکنم .
دستت درد نکنه :)
حتما برامون عکس بفرست. :)
نوش جانت
اره بی تزیین اشکال نداره ! فقط میخوام ببینم چه شکلی ه!^_^
دیروز ک همش تموم شد :)))
 دفعه بعدی برات عکس میذارم:)
برنج ها سفید و صورتی و زرد میشن. ولی صورتی خوشرنگ نیست
غذایی که هیچ وقت دوست نداشتم :دی نوش جان:)
من بچگی عاشقش بودم ولی بزرگتر شدم دیگه نخوردم تا ب امروز:))
ممنون:)
با مربا طعمش شیرین نمیشه؟؟؟؟
من با خود آلبالو خوردم که ترش مزه بود
میونه ی خوبی با غذاهای شیرین ندارم :(
چرا دیگه شیرین میشه، البته بستگی داره چقدر مربا شیرین باشه و چقد مربا داخل برنج بریزی. ولی در کل شیرینه:)
من تا حالا با البالو ترش نخوردم این غذا رو.
من عاشق این غذام :)
دست به کار شو
چ غذاهایی!!!
خوشمزه اس! :)
چه خوشگل هم تزیین شده :)))
غذای واقعا خوشمزه ای هستش :))1
عکس از نته، 
اره.
آدم قیافش رو میبینه اشتهاش باز میشه
عکسش خوشگله :))
حس میکنم دوست ندارم(:
به نظرم هر غذایی رو برای یک بار هم شده امتحان کن. حتی شده یک قاشق! 
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan