آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

خوراک بادمجان

این خوراک هم با نون خورده میشه هم با برنج، هر کدوم رو تمایل دارین مصرف کنین.

خب، گوشت چرخ کرده از من 300 گرم، پیاز2 تا متوسط، فلفل دلمه سبز1 عدد، گوجه من 5 تا استفاده کردم شما با سلیقه خودتون تعیین کنین، لیمو یا نارنج تازه، پادمجان به میزان لازم، ادویه به میزان لازم سیر در صورت تمایل


خب، اول گوشت چرخی رو با پیاز و فلفل دلمه رنده شده و نمک فلفل و هر ادویه ای خواستم مخلوط کردم و گذاشتم یک ساعت بمونه. تو این مدت بادمجون ها رو پوست گرفتم و ورقه کردم و نمک زدم گذاشتم تو افتاب تا اب زهرش کشیده بشه، بعد بادمجون ها رو سرخ کردم و گذاشتم توی دستمال تا رغن اضافیشون رو بگیره. گوشت پهن کردم کف ماهیتابه و گذاشتم با اب پیاز بپزه، تو همین مدت گوجه ها رو رنده کردم (به جز یکی شون) و سیر رو هم رنده کردم وبا گوجه ها مخلوط کردم، شما میتونین با گوشت مخلوط کنین همون اول.  وقتی اب گوشت ها کشیده شد گوشت ها رو تفت دادم و بادمجون ها رو چیدم روی گوشت ها،

حالا دو حالت داره، میتونین قبل از اضافه کردن بادمجون، گوجه ها رو با گوشت ها سرخ کنین، و بعد بادمجون ها رو روش بچینین و  چند تا گوجه حلقه ای کنین بذارین روی همه مواد تا اب بندازه وبا اب گوجه ها  جا بیوفته،


میتونین هم بادمجون ها رو بچینین روی گوشت ها و بعد گوجه ها رو بریزین روشون و در ماهیتابه رو بذارین، اینطوری گوجه دیگه سرخ نیمشه.

پنج دقیقه اخر هم اب لیمو یا اب نارنج رو روی غذاتون بریزین تا مزه اش به غذا بره اما ویتامین هاش حفظ بشه

نوش جان

چه جالبه. .یبار درست کنم حتما..
عکسش رو هم میذاشتی :))
این دفعه میذارم براتون
این خیلی خوشمزه میشه، من این دفعه این طوری درست می کنم :) 
خیلی خوشمزه اس 
کلا بادمجان را دوست نداریم...
کلا عاشقشیم :))
خیلی ازبادمجان بدم میادوهمیشه سرسفره بادمجان باشه غذامن لب به غذانمیزنم
خب شما این یکی رو نپز
ایم این رل ویت بادمجون^__*
می تو :))
بادمجون خیلی خوبه که!!! نمیدونم چرا بعضیا دوس ندارن! !!! :)
اگه فهمیدی به منم بگو :)) 
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan