آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

استانبولی

خب، واسه یه غذای خوشمزه و خوش رنگ برای دو الی سه نفر به چی نیاز دارین؟
2 پیمانه برنج، 2 عدد گوجه، پیاز 1 عدد، سیب زمینی دلخواه 1 یا دو عدد، فلفل دلمه و قارچ دلخواه، لوبیا سبز به میزان لازم، نمک فلفل زردچوبه و هر ادویه دیگه ای دوست دارین به میزان لازم، گوشت خورشتی به میزان دلخواه، رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
*در مورد رب گوجه بسته به سلیقه و رنگی که رب میده، خودتون کم یا زیادش کنین

* قبل از هر چیزی، سماور یا کتری رو پر از اب کنین و بذارین جوش بیاد:))
*برنج رو هم خیس کنین

خب، اول پیاز ها رو نگینی ریز خرد کنین، و توی مقداری روغن عسلی کنین، تا پیاز ها سرخ میشه دست به کار بشین و فلفل دلمه و قارچ رو هم خرد کنین، فلفل دلمه ها ریز و قارچ ها به اندازه دلخواه، همزمان فلفل دلمه و لوبیا سبز رو اضافه کنین و تا یکم تفت بخورن گوجه فرنگی ها رو هم رنده بزنین و به مواد اضافه کنین و وقتی ابش کشیده شد و سرخ شد گوجه ها، گوشت و قارچ و ادویه ها( به غیر از نمک) و رب رو اضافه کنین و تا زمانی که رنگ گوشتتون برگرده تفت بدین و در اخر، اب جوش رو اضافه کنین و در ظرف رو ببندین تا مواد و گوشت کاملا بپزه،

وقتی مواد پخت، برنج خیس خورده رو ابش رو خالی کنین و مواد ابگوشتی رو بریزین توی قابلمه ای که میخوایین برنج رو توش بپزین و برنج ها رو بریزین داخل اب گوشت و نمک بزنین و نمکش رو اندازه بگیرین، اب گوشت باید به اندازه یک بند انگشت روی برنج رو بپوشونه، بیشتر از این باشه برنجتون شفته میشه، چون گوجه هم داره و خود گوجه هم باعث نرم شدن برنج میشه. پس تو این مرحله حواستون باشه

*در مورد سیب زمینی، اگه دوست دارین مکعبی توی برنجتون باشه، یک ربع قبل از اینکه ابگوشت رو بریزین توی قابلمه و برنج بریزین، خرد و مکعبی شون کنین و بریزین توی ابگوشت، اما اگه در مورد ته دیگ دوست دارین، هیچ راهی ندارین جز اینکه از دو تا قبالمه استفاده کنین به این صورت که وقتی اب برنج کاملا کشیده شد و خواستین غذا رو دم کنین، تویه یه قابلمه دیگه سیب زمینی رو به صورت ته دیگ بچینین کف، و بعد برنج ها رو از قابلمه اولی به دومی منتقل کنین :))

*توصیه من اینه که با سالاد شیرازی بخورین این غذا رو؛ حالا دیگه خودتون میدونین :))))
* اب دهن خودم راه افتاد!!!!
چی بگم والا.
شما بپز من ظرفا میشورم
:)
:/   :))))
طرزدرست کردن چلوکباب
وچلومرغو
ودمپوختی
واستامبولیو
وکله جوشومیخواستم

برنج آبکشی منظورتونه؟ 
کباب تابه ای آموزش گذاشتم
چ جور مرغی؟ مرغ و الوچه منظورتونه؟ 
ی سری غذا ک با مرغ تهیه میشه هم گذاشتم. اگ نوع دیگه ای میخوایین اسم ببرین تا بدونم دقیقا چی میخواین
دم پختی منظورتون برنج کته اس با برنج  و  گوجه؟؟ اگ کته اس اون رو هم گذاشتم قبلا. 
استانبولی رو حتما میذارم در اولین فرصت
کله جوش تا حالا درست نکردم هر وقت درست کردم حتما براتون اموزشش رو میذارم
:)
افرین
به به
تشکر
خواهش میکنم :)
ازکته بدم میاد
دم پختی باعدس وماش وگوجه وجووبرنجومیخوام
خب ما به کته8 میگیم دمپختی!!!! منظور شما از دمپختی چیه؟؟؟
مثلا کته ماش ، برنج رو به ماش پخته اضافه میکنیم و با همون اب میپزیم و دم میکنیم و میگیم دمپختی که همون کنه اس!!
لطفا توضیح بدین منظورتون رو
از مزایای سالاد شیرازی :)
قال نرگس: سالاد شیرازی را محترم بشمارید :))
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan