آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

خورش کاری

ارسال شده توسط   rira عزیزم

مواد:
مرغ ( میتونه فقط فیله باشه، میتونه مرغ قاطی باشه ، سینه و رون و ایناها) بسته به خود شخص و سلیقشه...
ماست چکیده(حتما چکیده)
خلال بادام ، کشمش ( روی خورش میریزن واسه متعادل کردن طعمش)
ادویه کاری، زعفرون، نمک و فلفل بسته به خودتون، ولی این خورش اصالتا یه خورش تند هست:]


طرز تهیشم اینطوریه که مرغ رو میذارین بپزه خیلی خوب، با پیازهایی که به صورت خلال هست و آب و ادویه کاری نمک و فلفل و زعفرون و این صحبتا:))
خیلی میپزه، باید بذاری آبش جمع بشه و زمانشم وقتیه که مرغ کاملا دیگه نرم شده، و تو در حال پخت هم میزنیش تا تیکه های مرغ درشت نباشه و از هم باز بشه کاملا. میتونی استخوناشو دربیاری ، میتونی بذاری باشه... سلیقه ای هست... 
پس یه مرغ تقریبا ریش ریش شده ی پخته دارین که آبشم جمع شده، حالا ماست چکیده رو اضافه میکنی بهش. 
من متاسفانه بلد نیستم با مقیاس اشپزی کنم. بسته به مقدار مرغی که دارین توش ماست چکیده بریز تا حالت خورشی دست بیاد، 
وقتی ماست رو اضافه کردی مدام باید هم بزنی ، هم بزن هم بزن تا شروع کنه به جوش اومدن، اینجا کار تمومه! اگه دیدی آبکی هست ۵- تا ۱۰ دقیقه بذار تا آبش جمع شه و متعادل بشه و بعدشم زیرشو خاموش کن و تموم:)
این خورش رو با برنج میخورن و روش میتونی مثله بالا که گفتم خلال بادام و کشمش تفت بدی و توی ظرف جدا بیاری سر سفره که هرکس به میل خودش انتخاب کنه میخواد یا نه:))
اینم عکس :

به به میاد خیلی خوش مزه باشه
ازتون بسیار ممنونم
از  rira باید تشکر کنیم :)
خیلی خوشمزه میاااااااااااااااااادعاشقش میشم وقتی بخورمش
من تاحالا امتحان نکردم :)
شما درست کن و لذت ببر
:)
(: دلمون اب افتاد ای بابا
دست rira درد نکنه:)
برو بپز و  عکس و نتیجه اش رو برام بفرست :)
تا حالا خیلی شنیده بودم ، ولی ندیده بودم
خوشمزه اس ؟!
من نخوردم. مرغ تو خونه ندارم وگرنه حتما میپختم و زود میگفتم نظر خودم رو :)
باید خیلی جذاااب باااشه . من یه خوراک مرغ و کاری درست می کنم اونم خیلی خوبه ^_^ باید بفرستمش برات یه بار
اوهوم  ^_^
آره حتما این کار رو بکن کلی خوشحال میشم :)  ^_^
سلام :)

آدم این عکسو میبینه، گرسنش میشه :)

غذایی شبیه به این من خوردم، زمانی که مرغی که از ناهار مونده، ریش ریش میشه و با زرشک تفت داده میشه.
اون وقت به عنوان یه وعده ی دیگه کنار برنج خورده میشه و حقیقتا غذای خوبی هست :)

یکی از موارد دیگری که من خودم خیلی دوست دارم، گوشت چرخ کرده ای هست که با زرشک تفت داده میشه و بعد کنار برنج سفید خورده میشه. میشه سیب زمینی های کوچیک کوچیک سرخ کرده هم کنارش باشه. ولی آخر سر با هم مخلوط بشن که زیاد مزه ی همو تحت تاثیر قرار ندن.

البته این موراد بالا رو خیلی وقته نخوردم :(

ممنونم از وبلاگ جالبتون، هرچند من خیلی خیلی کم پیش میاد آشپزی کنم، اون هم در حد غذاهایی بر پایه تخم مرغ :)

سلام
چ جالب:)
خیلی خوبه ک ی مرد وقتی تنها میشه بتونه از پس خورد و خوراک خودش بر بیاد
شما این ویژگی مثبت رو دارین :)
ابشالا شما هم همراهی کنین با من و مهشید و دست ب پخت و پز  تون راه بیوفته دوباره:)
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan