آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

دلمه سیب زمینی

سلام

خوبین؟

اسم اصلیش همینه که نوشتم" دلمه سیب زمینی"  اما من میگم سیب زمینی شکم پر"

یه غذای تنبلونه و دانشجویی و راحت و کم دردسر، چی نیاز دارین؟ 

سیب زمینی، گوشت چرخی، پیاز، ادویه هر چی دوست دارین، یکم رب گوجه فرنگی، و یکم جعفری خرد شده

اینا اصلی هاست، من خودم قارچ، فلفل دلمه، فلفل قلمی و دو حبه سیر هم اضافه کردم

سیب زمینی ها را تمیییییز بشورین، دو قسمتش کنین به صورتی که یک سوم بالاش رو ببرین یعنی از وسط نصفش نکنین، نسبت دو سوم و یک سوم داشته باشن

بعد اون قسمت دو سوم رو خالی کنین با قاشق یا چاقو، از من میشنوین قاشق راحت تره!

و سیب زمینی رو بذارین داخل اب نمک

البته نمکش زیاد نباشه، میخوام یکم مزه داشته باشه . اینم بگم تو دستور اصلی گذاشتن تو اب نداره من خودم اینو پیشنهاد میدم اگه فکر میکنین نمیخواین دستور اصلی رو تغییر بدین فقط داخل سیب ها رو خالی کنین و بذارین کنار

خب، پیاز رو نگینی خرد و سرخ کنین عسیلی که شد گوشت چرخ کرده رو اضافه کنین و یکم که نیم سرخ شد ، فلفل دلمه و قارچ و بقیه چیز میز هایی که میخوایین رو اضافه کنین و سرخ کنین خوووب. ادویه هم که گفتم هر چی میخوایین. و اخر بار یکم رب هم بزنین و یه تفت بدین.

حالا داخل سیب زمینی ها رو با این موادتون پر کنین و اون یک سوم سیب ها رو بذارین سر جاش :))

خب، یکم دیگه رب بردارین تو یه ظرف جدا یکم تفت بدین و ادویه هم بزنین و اب جوش بهش اضافه کنین و بریزین توی ظرف اصلی که قراره روی گاز قرار بگیره، و بعد سیب ها رو بچینین داخل قابلمه و درشو بذارین تا حدود 45 دقیقه اروم اروم بپزه.


نکته: قابلمه ای که انتخاب میکنین ب اندازه ای باشه که سیب ها داخلش به هم چسبیده باشن وگرنه ممکنه کج بشن و مواد داخلشون بریزن بیرون.

نکته2: این عکسی که میبینین من وقتی که حاضر شد غذام یکم پنیر پیتزا ریختم روش و چند دقیقه گذاشتم تو فر تا برشته شد پنیر پیتزام.


نوش جان

وای چه هیجان انگیر! حتما امتحانش میکنم. بعد واست عکس میفرستم^ـ^
ممنون
منتظرم ^__^

دستور بعدی غذایی که تو فرستادی رو میذارم :*
دلم خواست :|
واسه فردا ظهر دست ب کار شو:)
بچه چه دستور های خوبی میذاری
ایول^__^
حتما درست میکنم
:)))))
نوش جون:)))
عکسش رو بفرست برام یچه:)))
عکس هم بزارید لطفا 😆
چشم:)
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan