آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

شامی لوبیا چشم بلبلی

سلام

جریان از این قراره که با خودم قرار گذاشتم هفته ای یکی دو بار غذاهای جدید بپزم، و دیروز به این شامی برخوردم که ازش هم راضی بودم. اینم بگم که من تا حالا هیچ نوع شامی ای نپخته بودم و کلا شوهرم دوست نداره و میگه انگار ساقه طلایی داری میخوری :)) اما از این راضی بود

 این شامی خیلی راحت تهیه میشه، و اگه فلافل دوست دارین قطعا این رو هم دوست خواهید داشت. از نظر من و خونواده ام که خوب بود. فقط نسبت به فلافل یکم خشک تره (به خاطر آرد نخودچی). ما که با نون ساندویچی و سس و خیارشور گوجه و دیگر مخلفات ساندویچی دوست داشتیم.

خب، 

1پیمانه لوبیا چشم بلبلی( از اونا که همش سفیده و تو شکمش یه دایره سیاه هست و تو پلو ها هم استفاده میشه)

1 سیب زمینی بزرگ

1پیاز 

50 گرم آرد نخود چی(من حدود چهار تا قاشق سر پز غذاخوری ریختم)

نمک فلفل زردچوبه دارچین و هر ادویه دیگه ای که دوست دارین

یک قاشق غذا خوری جعفری ساطوری(من گشنیز جعفری رو مخلوط داشتم توی فریزر و از همون استفاده کردم و یکم هم از سبزی خوردن خشک شده اضافه کردم)

یک قاشق چای خوری پودر زیره

یک تخم مرغ

خب، چیکار کنین؟

چند ساعت لوبیا رو خیس کنین و ابش رو عوض کنین و بپزین و در حال جوشیدن هم یک بار ابش رو عوض کنین تا نفاخ بودنش از بین بره

سیب زمینی رو هم اب پز کنین و رنده بزنین

پیاز رو رنده ریز کنین و آبش رو بگیرین و بدون آب بریزین روی سیب زمینی ها، لوبیای پخته شده را بکوبین یا بریزین تو میکسر تا پوره بشه و به مواد اضافه کنین. حالا سبزی ها و ادویه جات و همه چیز رو به جز تخم مرغ اضافه کنین و ورز بدین، بعد که خوب ورز داده شد تخم مرغ روهم اضافه کنین و باز ورز بدین تا حسابی چسبنده بشه. بعد نیم ساعت بذارین داخل یخچال و بعد با دستتون فرمش بدین (مثل همه شامی ها) و داخل روغن داغ شده سرخش کنین. 

نوش جان

به نظرت با لوبیاهای دیگه هم خوب میشه؟ مثلا با چیتی؟
نمیدونم والا! چی بگم؟ یهو میگم اره شاید بشه بعد درست کنی و خوب در نیاد اونوقت من شرمنده میشم
اما اگه از لوبیا چشم بلبلی خوشت نمیاد یا مثلا حساسیت داری یا ب هر دلیلی میخوایی با لوبیای دیگه ای درست کنی اول با مقدار کم درست کن که اگه خوب نشد غصه ات نشه :)

نرگس من احساس میکنم آشپز بی مزه ای ام !:-|
ینی هرچی درس میکنم مزه نمیده ! توصیه ت چیه ؟!:))
آدم وقتی خودش چیزی رو میپزه همون موقع نمیتونه بگه خوب شده یا نه. چون هم خستگی پخت و پز رو داره هم مشامش از بو و رنگ غذا پره. اگه دیگران حرفت رو تصدیق میکنن:| چقد ادبی شد نه؟ :)) 
خب در این صورت خیلی چیز ها تاثیر میذاره. مثلا ی غذایی ک میپزی رو بگو تا بهت بگم چیکار کنی خوب بشه
نظری در مورد این غذا ندارم چون تا حالا فلافل نخوردم، اما فکر میکنم به امتحانش میارزه :)
واقعا حاضرم در هفته سه یا چهار روز فلافل بخورم
 ینی در این حد دوست دارم:)))
باید خوشمزه باشه
امتحان میکنم حتما
آره خوشمزه بود. نوش جان 
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan