آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

شربت آلبالو، مربا آلبالو

سلام. 

امشب ی شربت فول العاده خوشمزه آموزش میذارم. خدایی محشره. تعریف الکی نمیکنم! لااقل با نمونه شرکتی و صنعتی ک مقایسه اش میکنم فوق العاده اس. تازه مواد نگهدارنده هم نداره. البته تهیه اش یکم مشکله چرا؟

برای تهیه مایه شربت البالو، باید البالو رو تمیز کنی، ینی بعد از اینکه شستی هم اون ساق سبزه رو بگیرین هم هسته اش رو، برای همین یکم سخته. اصلی ترین کار همینه. دیگه بعدش کار مهمی نداره.

به ازای هر کیلو البالو یک کیلو الی یک کیلو و دویست سیصد گرم شکر نیاز دارین 

خب، وقتی البالو رو تمیز کردین، بریزین داخل یه قابلمه بزززررررگ و شکر رو بریزین داخلش و یه هم بزنین و بذارین یکی دو ساعت بمونه. میتونین همون موقع قابلمه رو بذارین رو شعله ولی اینجوری ک چند ساعت بمونه کیفیتش بهتر میشه.

وقتی چند ساعت گذشت قابلمه رو روی حرارت متوسط میذارین و از زمانی ک ب جوش اومد حتماااا حواستون باشه چون سر میره و کل گاز کثیف! !!!  و مایه شربت حروم میشه   :((((

:))

خب، از زمانی ک جوش اومد نیم ساعت بجوشه بازم میگم اصلا از بالا سرش ترین کنار چون خیلی سریع سر میره.

حتما هم بازم کفگیر چوبی هم بزنین و قاشق و کفگیر فلزی داخلش نزنین

خب دیگه وقتی نیم ساعت جوش زد خاموشش کنین و بذارین خنک بشه، بعد آب البالو ها میشه مایه شربت، و خود البالو ها میشه مربا، که هر دو رو باید تو بطری و شیشه تمیز و خشک بریزین وگرنه کپک میزنه. و تو یخچال نگهداری کنین چون بیرون از یخچال ترش میشه.

فکر کنم همه نکته هاش رو گفتم. اگه دقت کنین خوب میشه و سربلند میشین^_^ 

مث امروز من ک واسه بار اول درست کردم و یکی اینجا دو قدم برمیداره میاد یه لیوان شربت میخوره میره  :)))

به به ! اصن خدا میدونه چی شده اون شربت ؟!B-):-P
اصن ی وضعی :))
لواشک ها چی شد؟ 
من یه بار درست کردم خوب نشد - شکرک زد :/
فکر کنم شکر زیاد ریخته بودم ، بعد یکی میگفت باید آبلیمو میریختی O_o
آره ب نظرم شکرش زیاد بوده، تو یخچال نگهداری کردین؟
نه نیازی ب آبلیمو و جوهر لیمو و اینا نیست. همین ک ظرف ها از مرحله تهیه تا آخرین مرحله تمیز و خشک باشن کافیه
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan