آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

ژله سوپرایز

نگاش کنین! خوشگله نه؟ تازه عکسش اصلا خوب نیست. چون ساعت یک و نیم شب درستش کردم! باید خودشو ببینین!!!

خب، خیلی سخت نیست. ولی یکم وقت گیره. یعنی در حدی که دو سه تا از موهات سفید بشه :)))


فقط قبلش یه چیزی بگم، اگه من این ژله رو با رنگ سفید و قرمز  درست میکردم خیلی قشنگ تر میشد. مسئله این بود که بستنی ام زعفرونی بود و نمیشد به ژله الوئه ورا اضافه اش کرد. اون لایه ابی هم به خاطر این بود که ژله زرد رنگم تموم شد(ظرفم بزرگ بود) .

خب حالا به چی نیاز دارین؟؟

بنا بر ظرفیت قالبتون ژله. مثلا شما 3 تا ژله الوئه ورا دم دستتون باشه، البته از هر رنگ دیگه ای که دوست دارین هم میتونین استفاده کنین.

سه  تا بستنی لیوانی وانیلی کوچک.

دو بسته ژله قرمز( هر چیزی که دوست دارین از من تمشک بود)

قالب کوچک شیرینی (همون قلب، اگه نداشتین ازهر چیزی که دم دستتون بود استفاده کنین. حتی میتونین از لب استکان های باریک استفاده کنین! به سلیقه و وسایلی که دارین بر میگرده)

قالب اصلیتون که میتونین حتی از جا قاشقی استفاده کنین، قالب من در ِ ظرف کیک بستنی بود که چون طرح روش جالب بود من نگه داشته بودم.

یه قالب ساده مثل سینی. فقط لبه داشته باشه که ژله ازش نریزه. من از پیرکس استفاده کردم.


خب، باید چیکار کنین؟

2تا بسته ژله قرمز رو به دو تا لیوان اب جوش خووووب مخلوط کنین. (من چون حوصله و وقت ندارم میذارم رو شعله خییلی کم گاز، شما میتونین به روش بن ماری هم ذرات ژله رو حل کنین)

پیرکس یا سینی تون رو با یه پنبه چرب کنین. چرا؟ تو عکس معلوم میشه. حالا ژله قرمز رو بریزین داخل ظرف پیرکس یا سینی(یا هر چی ) باید ضخامتش باید تقریبا یک سانت و نیم دو سانت بشه و بذارین داخل یخچال تا ببنده.


حالا ژله سفید که ژله پایه هست رو با سه لیوان اب جوش مخلوط کنین(به روش بالا) و بذارین خنک شه. از اون طرف بستنی ها رو بذارین بیرون تا اب بشن و به دمای محیط برسن.

تو این مدت میتونین برین به کارهای دیگه تون برسین :))

وقتی ژله سفید خنک شدو بستنی ها خوب اب شدند یواش یواش بستنی رو به ژله اضافه میکنین و  خوب میزنین چون اگه ژله بستنی زیاد مخلوط نشه دو فاز میشه و یه لایه از ژله تون شفاف هم میشه و اونوقت قلب ها ازش پیداست و دیگه سوپرایز نیست :))

حالا یک سوم قالب اصلی(همون جا قاشقی :))  ) رو ژله سفید بریزین و بذارین ببنده. تو این مدت ژله قرمز رو بیارین بیرون. یادتونه گفتم قالب رو چرب کنین؟؟ برا اینه که اینجا راحت ژله قرمز در میاد اینجوری:

کافیه یکم دیواره های ژله رو فشار بدین تا از بدنه اش جدا بشه و راخت دربیاد.

حالا ژله قرمز رو با قالب قلبی تون تکه های قلب در بیارین. مهم ترین مرحله کار همینجاست! این کار باید اروم اروم انجام بشه و ممکنه مجبور بشین دو سه بار ژله رو بذارین داخل یخچال تا باز سفت شه. اگه تند تند قالب بزنین ژله تون یه سان برش نمیخوره و ته ژله کوچک یا کج در میاد.

احتمالا وقتی کار قالب زدنتون تموم شده، اون ژله سفیده هم بسته شده. داخلش رو با قالب قلبتون یه برش بزنین این جوری.


این واسه اینه که قلب ها رو داخل این برش میچینین تا فیکس بمونن. من چون اخر شب این کار رو میکردم زیاد با دقت انجامش ندادم. شما یکم با دقت تر باشین لطفا :))

بعد قلب ها رو یکی یکی کنار همدیگه میچینین و به هم فشارشون میدین تا حسابی منسجم بشن و بینشون فضای خالی نمونه. من به دیواره قالبم هم چهار تا قلب زدم تا اول همه فکر کنن ژله ام خیلی ساده و مبتدیه، ولی وقتی باز کنن شگفت زده بشن. که همینطور هم شد.



حالا اروم مابقی ژله سفید رو بریزین داخل قالب ولی نه روی قلب ها. بریزین روی اون ژله سفید قبلی ها. باید روی قلب ها رو کاملا بپوشونه. و بعد بذارین داخل یخچال تا ببنده.


وقتی بست میتونین از قالب خارجش کنین و دیگران رو سوپرایز کنین با این هنرتون ^_^


امیدوارم خوشتون اومده باشه/


من اولین باری که درست کردم اصلا از توی قالب در نمیومد !!!
چی از قالب در نیومد؟ ژله کامل شده؟ یا قرمزه یا چی؟
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan