آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

کباب تابه ای

سلام

این غذا علاقمند زیاد داره، چون علاوه بر خوشمزه بودن، خیلی راحت و سریع تهیه میشه.

چی نیاز دارین؟

واسه دو نفر

گوشت چرخی: 300 گرم

پیاز متوسط یک عدد

گوجه و سیب زمینی در صورت علاقه

نعنا خشک در صورت علاقه

نمک فلفل زردچوبه و هر ادویه ای که دوست دارین به میزان لازم

چیکار کنین؟

1. پیاز رو با رنده ریز، رنده بزنین

2. گوشت رو + ادویه ها و نعنا به پیاز اضافه کنین و حسابی ورز بدین تا گوشت خودش رو بگیره و به هم بچسبه. (این مرحله خیلی لذت بخشه :))  :)

3.مواد رو توی یه ماهیتابه تقریبا بزرگ پهن کنین (گوشت بعد از پختن خودش رو جمع میکنه و ضخیم میشه، پس تا جایی که میشه نازک پهنش کنین)

4. سیب زمینی و گوجه رو با دو روش میتونین اضافه کنین، اولی خوشمزه تره دومی سالم تره حالا تصمیم با شماست

راه اول: سیب زمینی ها رو خلال و سرخ کنین و وقتی سرخ شد یکم نمک بزنین تا مزه بگیره، گوجه ها رو هم حلقه های نسبتا ضخیم بزنین و سرخ کنین و اون رو هم نمک بزنین. حالا میتونین به ماهیتابه اضافه اش کنین تا با اب گوشت بپزه و نرم بشه میتونین موقع سرو سرخشون کنین که داغ باشه و کنار ظرفتون بچینین

راه دوم: گوجه حلقه شده، و سیب زمینی خلال شده رو همون اول به ماهیتابه اضافه کنین (بچینین روی گوشت چرخی) تا با اب گوشت بپزه. و بعد از پخت یکم نمک بزنین


نکته: وقتی گوشت چرخی رو توی ماهیتابه پهن کردین، با انگشت یا با کفگیر یا هر چی که دوست دارین خط بندازین بینش، حالا یا مربع یا کبابی. اینطوری وقتی غذا پخت کوشتتون تکه تکه نمیشه.

 طرز تهیه کباب تابه‌ای با فر


جالب بود. فکر می کردم از اول باید گوشت رو شکل کبابی در آورد و گذاشت توی ماهیتابه :)
نه اول کف ماهیتابه پهن و نازکش میکنین بعد شکل میدین بهش :)

اینو امتحان کن حتما. برای شروع عالیه
تا حالا درست نکردم ولی حتما امتحانش میکنم :)
اگه از کباب کوبیده خوشت میاد از اینم خوشت خواهد اومد :*

سلام عزیزم..

من تا مجردی عاشقش بودم. ولی بعد از ازدواجم دیگه فکرشم نمیکنم که درست کنم..

اصلا عجیب همچیز برام تغییر کرد!!!

سلام خانمی
چرااا؟

منو غذایی رو بهم بگو ببینم چی دوس داری؟
تو روغن پهن میکنیم دیگه؟!
آب گوشتش کجاشه؟!!!
نه. اگه گوشت چرخی ت چرب نیس نهایتا یک قاشق مربا خوری روغن بریز کف ماهیتابه.

گوشت چرخ آب باز میکنه :)
ما همیشه اول شکل میدیم و تو کلی روغن سرخ میکنیم، اینو باید امتحان کنم.
اون طوری برشته تر میشه. اینطوری دقیقا شک کباب کوبیده میشه :)
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan