آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

شربت آل شربتی :))

سلام
آل شربتی چیه؟
چیز خاصی نیست مخفف شربت ِ آلبالو و تخم شربتی هستش که طولانی میشد و نمیدونستم چجوری مخففش کنم
خب، برای دو تا لیوان شربت، یک قاشق غذاخوری سر پر تخم شرتی نیاز دارین. اول توی یه کاسه خیسشون کنین تا حالت ژله ای خودش رو پیدا کنه، بعد ریگ شور کنین. هرچند الان تخم شربتی بسته بندی ها تقریبا جز خاک چیزی نداره و با یه بار شستن حله.
ریگ شور کردن بلدین؟ اگه نه بگین تا این بار عکس بگیرم ونشونتون بدم.

وقتی ریگ شور کردین بریزینشون توی الک، و اروم یکم اب روش بریزین تا کامل خاکش هم بره.
حالا تخم شربتی ها حاضره.
خیلی ها با اب و شکر مخلوطش میکنن ولی پیشنهاد من اینه با شربت البالو مخلوطش کنین علاوه بر اینکه از رنگ خاکستری اش نجات پیدا میکنین، طعمش هم خیلی بهتره ^_^

تو خونواده ما همه عاشق این نوشیدنی خنک هستند. شمام امتحان کنین عالیه :)

+اینو یادم رفت بگم واسه ماه رمضان هم خوبه چون تخم شربتی اب رو توی بدن نگه میداره
این تخم شربتی منظورتون چی بود؟ بالنگ یا خاکشیر!
هیچکدوم. ببخشین اگه جوابتو دیر شد میخواستم مطمین بشم ک اشتباه نمیکنم. تخم شربتی همون تخم ریحان هستش.
دانه های ریز خاکستری رنگ ک تا خیس نخورده ب مشکی میزنه و وقتی ژله ای میشه خاکستری روشن تر میشه.
از نظر طبع خنک هستش و واسه تابستون و ماه رمضان خیلی خوبه :)
ممنون، ممنون :)
خواهش میکنم :)
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan