آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

نکاتی در باره آشپزی

. برای سرخ کردن پیاز: وقتی پیاز رو خرد کردین، یا اون رو درون روغن داغ شده بریزین، یا داخل ماهیتابه ای که هیچ روغنی نریختین، کمی بدون روغن تفت بدین تا یکم اب پیاز کشیده بشه، اینطوری سریع تر پیاز سرخ میشه.

2. زردچوبه ادویه ای هستش که نیاز به سرخ شدن داره، پس هر وقت پیازداغتون یکم سبک شد زردچوبه رو بهش اضافه کنین تا با هم سرخ بشن.

3. برای درست کردن پیاز داغ، اول شعله رو زیاد کنین و وقتی پیاز ها تغییر رنگ دادن شعله رو کم کنین که پیازتون نسوزه.

4. برعکس شیرینی پزی، اشپزی سلیقه ای هستش، ممکنه من توی دستورام چیزی رو بگم که شما نپسندین، یا زمان اضافه کردنش رو بخوایین جا به جا کنین، این کاملا به خودتون بستگی داره.

5. برای غذاهایی مثل خورشت ها، که نیاز به اضافه کردن آب دارند، بهتره آب جوش استفاده کنین. دلیل علمیش رو نمیدونم ولی اینطوری مزه غذاتون بهتر میشه، اگه اب سرد باشه یا حتی از شیرآب باشه مزه غذاتون رو میگیره.

6. حتما لزومی نداره پیازتون رو شبیه پیاز داغ های بیرون رشته ای خرد کنین. من شخصا برای همه غذاهام پیاز رو نگینی خرد میکنم، اگه نیازی باشه توی غذا دیده نشه یکم ریز تر و اگه واسه خورشتی مثل قرمه سبزی باشه(که وقتی خورشت جا میوفته دیگه پیاز توش دیده نمیشه) کمی درشت تر خردش میکنم. تنها فرقش اینه که رشته ای زودتر سرخ میشه. پس اگه شمام مثل من بلد نبودین، یکم زودتر دست به کار شین :)) :p

7. اگه غذاتون شور شد، کافیه یه سیب زمینی کوچیک رو برش بدین  و داخل غذاتون جا بدین تا نمک اضافه اش رو بگیره. (سیب زمینی رو انقدر خرد نکنین که اگه با غذاتون پخت نشه بیرونش اورد :|  )

8. اگه غذاتون کم نمک شد: اگه خورشت باشه که تا اخرین لحظه میتونین بهش نمک اضافه کنین، اما برای غذاهای برنجی و خشک: یکم نمک رو با روغنی که میخوایین روی برنج بریزین مخلوط کنین و به برنجتون اضافه کنین. اگه هم برنجتون رُج ( دون و سفت باشه) هستش، میتونین همین کار رو بکنین اما نمک رو با کمی اب جوش مخلوط کنین و بعد روغن رو بریزین، و اجازه بدین با اون اب کمی دم بکشه

9: اگه غذاتون سوخت، اصلا هول نشین!! اگه خورشته اصلا هم نزنین، با این کار فقط قسمت های سوخته رو نسوخته ها مخلوط میکنین و دیگه نمیشه کاریش کرد، فقط کافیه اروم اون قسمت های نسوخته رو بریزین توی یه ظرف دیگه، یه پیاز رو برش بدین و بذارین یه ربع بمونه. و اگه برنجتون سوخته هم باز هم به همین ترتیب برنج های نسوخته رو به ظرف دیگه انتقال بدین، و روی برنجتون یه تکه نون بذارین. و در اخر اون تکه رو بردارین. نون بوی سوختگی رو به خودش میکشه. البته باز هم میشه از پیاز استفاده کرد، اما ممکنه بو یا طعم پیاز به برنجتون بره که اصلا جالب نیست.

10: غذاهایی که لیمو عمانی درسته میریزین، مثل قیمه یا قرمه، بیست دقیقه الی نیم ساعت قبل از اضافه کردن لیمو عمانی، اون ها رو داخل اب جوش بندازین تا تلخیش گرفته بشه.

 

 

امیدوارم این نکته ها براتون مفید باشه.

 

مرسیییی
خیلی عالی بود
خواهش میکنم خانمی :)
وای فوق العاده بود! از کل اینا فقط دوتاشو میدونستم!
خوشحالم که برات مفید بودش ^_^
عالی بود :)
خوشحالم که راضی بودین :)
شبیه نکته های کنکوری بودن!
باید بنویسم شون!دی 
مرسی !:)
به کار میان قطعا :))
خواهش میکنم :)
عالی بوووودن
خوشحالم که راضی بودی :)
سلاام

به به،چه کلاس آشپزی ای راه انداختی اینجا
وای که من چقدر احتیاج دارم:))
واقعا خسته نباشی:)
سلام

شما که خودت الان استادی دیگه :)

مچکرم :) ^_^
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan