آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

برنج کته ( دم پختی )

سلام. خوبین؟ 

بین فامیل میبینم خانم هایی ک مثلا شصت سال دارن ولی هنوز کته درست کردن رو بلد نیستن، نه اینکه اینه بگم کار سخت یا کار مهمیه، ولی من معتقدم چرا باید اون همه از خاصیت برنج کم بشه و چرا هر روز با هدر دادن کلی آب برای آبکش کردن برنج هدر بدم؟ برای همین خودم همیشه برنج رو کته میکنم. ب شما هم پیشنهاد میکنم اگه برنج ایرانی استفاده میکنین حتما کته اش کنین حیف هستش ک از عطر و طعم برنج تون کم بشه 

اما چجوری؟ 

بنده شخصا اینجوری یاد گرفتم ک برنج رو دو سه بار اول که پختم خیس نکردم چون میترسیدم شفته بشه، شما هم اگه میخوایین واسه بار اول دوم برنج رو فقط ی بار بشورین بعد بریزین داخل آب جوش. ولی بعدش دیگه حتما خیس کنین چون برنج خیس نخورده خوب قد نمیکشه. 

حالا نکته کجاس؟ اگه برنج تون خارجی دونه بلنده به اندازه یک بند انگشت کامل ، و اگه ایرانی ه  ب اندازه یک سانت _ یک ساعت و نیم آب باید روی برنج تون رو بگیره.   یعنی وقتی آب جوش اومد آب برنج خیس شده رو ک ریختین دور و برنج رو داخل قابلمه ریختین  ب این میزان آب باید روی برنج رو بگیره. اگه آب روی برنج زیاد بود بردارین، دقت کنین ک برنج کته میزان کمتری نمک میخواد نسبت ب برنج آبکشی. 

و نکته مهم دیگه اینه ک ب برنج در حال جوش یکم روغن اضافه کنین و اصلا هم نزنین برنج رو چون خرد میشه و ی برنج قد کشیده و قشنگ تحویل نمیگیرین

وقتی آب برنج کامل تموم شد با کفگیر تپه ای ش کنین و یکی دو تا سوراخ کوچیک با ته قاشق توی برنج ایجاد کنین تا بهتر دم بکشه و در قابلمه رو ببندی و شعله  رو اول یکم زیاد و بعد کم کنین تا دم بکشه.

بانو جانم ممنونم :* برنج را چقدر می گذاری خیس بخورد؟ یک ساعت کافیه؟
خواهش میکنم عزیزم :) 
الان ک دیگه دستم را افتاده ممکنه حتی 7  8  ساعت هم خیس بخوره، مثلا آخر شب خیس کنم و صبح زود بپزم. ولی چون میخوایی تازه شروع کنی از یک ساعت شروع کن. 
ببین خیس خوردن واسه قد کشیدنشه، ولی خب از اون طرف ممکنه نرم بشه برنجت. میدونی ؟ باید دو سه بار بپزی تا دستت بیاد . نگران نباش مطمین ام خوب میشه  ^_^
نتیجه اش رو بهم بگو
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan