آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

شوید پلو

سلام. خوبین؟ 

دیدین بعضی شوید پلو ها چقد خوشرنگ هستن؟ و بعضی هاش چقد ی جورایی ه؟  :))

میخوام بهتون بگم چیکار کنین ک ی شوید پلو ی خوشرنگ و خوش منظره داشته باشین 

وقتی برنج رو داخل قابلمه آب جوش ریختن تا بپزه،  علاوه بر نمک زردچوبه هم ب آب جوش اصافه کنین و بذارین بجوشه.

در این صورت چ برنج رو آبکش کنین چ کته، وقتی شوید رو اضافه میکنین ی برنج خوشرررنگ دارین

+ این کار رو برای باقالی پلو هم انجام بدین :)

پنجشنبه ۳ تیر ۹۵ , ۱۴:۵۳ طاهاعیان خوشمزه :)
ممنون :)
خواهش مندم
من واسه شوی پلو از همون اول ک برنجو با آب میریزم توی قابلمه
(برای برنجای ایرانی آب تا روی برنج باید اندازه ی یه بند انگشت باشه)
بعد همون موقع شویدم میریزم ،وقتی میجوشه توی آب ی رنگ سبزِ فوق العاده میشه
برنجمونم دمی میشه :-) 
آره اینم خوب میشه، البته ب روش خشک کردن شوید هم بستگی داره اگ شوید خیلی خرد شده باشه و خشک کرده باشن سیاه میشه رنگش ک رنگ خوبی ب برنج نمیده
ولی اگ سبز خوشرنگ باشه واقعا خوشرنگ میشه حتی بدون زردچوبه
ممنون از آموزش برنج  دمی یا همون کته  :)   ^_^
میشه کته هم آموزش بدین؟ من همیشه برنج رو آبکش می کنم، کته هایم دون نمیشه :-(
بله عزیزم حتما ب زودی برات میذارم ( انشاالله )
آموزش و طرز تهیه شوید پلو
ابتدا نیت کرده و سپس شوید پلو آماده می شود :دی
والا، بخش مهمی از کار نیته :دی
آموزش زبان چی؟؟ :))
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan