آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

بیسکویت دو رنگ

اگه از بیسکویت های کره ای خوشتون میاد دست ب کار شین، ی دستور بیسکویت آسون دارم براتون. 

ارد دو و نیم پ، وانیل نصف ق چ ، ب پ نصف ق چ، تخم مرغ 1 عدد، پودر کاکائو یک ق م سر صاف، کره 180 گرم، پودر شکر یک دوم پ، 


صفر: کره رو بذارین ب دمای بیرون برسه 

یک: فر رو روی دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنین

دو: کره، شکر و وانیل رو توی ظرف مناسبی انقدر بزنین تا کرم رنگ وکشدار بشه.

سه: تخم مرغ رو توی ی کاسه دیگه یکم بزنین و بعد ب مخلوط کره ای اضافه کنین و با همون بزنین

چهار: ارد و ب پ رو با هم مخلوط کنین و کم کم ب مواد بالا اصافه کنین و بزنین

نیمی از مواد رو با پودر کاکائو مخلوط کنین

حالا خمیر ها رو جدا گانه با وردنه یا دست یا هر چیزی ک دم دستتونه:)) باز کنین ب قطر تقریبا نیم سانت، و قالب بزنین

ایده: میتونین خمیر ها رو کنار هم بذارین و قالب بزنین تا یه بیسکویت دو رنگ باشه یعنی نصفش سفید نصفش قهوه ای

نکته: اگه قالب نداشتین میتونین از لیوان هم استفاده کنین، یا اینکه خمیر رو ب هر فرمی خاستین در بیارین مثلا ببافین. 

حالا شیرینی ها رو توی سینی فر بچینین و برای 15 تا 20 دقیقه داخل فر بذارین تا بپزن


نوش جان

من ازینا درست کردم قبلا خیلی خووووب میشه ^___^
نوووووووش جووووون   ^_^
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan