آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

لواشک

سلام

الان فصل لواشک درست کردنه حواستون هست؟؟

برای لواشک درست کردن ی قاعده کلی وجود داره ک براتون میگم ولی بعضی لواشک ها هم استثنا هستند و طرز تهیه شون فرق میکنه مثل لواشک توت فرنگی.  ولی الو و الوچهو زردالو و ... شبیه هم و طبق دستور زیر:

میوه ها رو تمیز بشورین و بریزین داخل قابلمه، تا نصفه میوه تون آب بریزین و بذارین بپزه، وقتی خوب پخت نمک رو اضافه کن و بچش، اگ نمکش کافی بود ی صافی و ی کاسه بزرگ بردار و میوه ها رو از صافی رد کن و هر وقت مواد توی صافی سفت شد یکم از آب قابلمه یا کاسه بریز روش تا مواد رقیق تر بشه و راحت تر کارتون انجام بشه.

حالا داخل سینی رو خیس کن در حدی ک فقط خیس بشه ی پلاستیک تمیز بذار داخلش . خیس کردن واسه اینه ک پلاستیک تکون نخوره. و مواد لواشک رو بریز داخلش و واسه چند ساعت ب بدار تو آفتاب تا آبش بپره و بعد بیار داخل ساختمان ک خیلی گرد و خاک روش نشینه. 

وقتی سفت شد هم با پلاستیک روش رو بپوشونم و قیچی بزن ب اندازه دلخواه

+ بنده حدود یک کیلو الوچه رو با 6 تا زردآلو و دو تا کیوی ب همین روش تهیه کردم و الان با لواشک ها انگشتام هم میخورم:))

نوش جان

واااای هوس کردم :)
حیف ماه رمضونه!
عزیزم خب از شب تا صبح کلی وقت داری
نماز روژه و عبادات ت هم قبول خدا باشه:)
تو گیلان که مرطوبه میشه لواشک درست کرد؟
مامانم میگه نمیشه یا خراب میشه
نمیدونم اگ خیلی هوا مرطوب هستش شاید نشه، اما شاید اگه بذاری جلوی پنکه بشه. با ی ظرف کوچیک امتحان کن
ممنون برای این دستور خوشمزه :)
توت فرنگی لواشک داره؟ چطور درست میشه؟ نشنیده بودم
خواهش میکنم:)  ^_^
دقیق یادم نیست ولی شکر و آب لیمو اضافه میکنن. 
نرگس من الان ی سوال دارم. میوه های مونده توی صافی رو بریزیم توی سینی ؟ پس اب ش چی؟ نریزیم ؟ زود زود هلپ می !:دی
آره عزیزم میوه ها رو بریز تو سبد یا صافی، بعد با دست هی فشار بده تا میوه ها از سبد رد بشن. آب میوه ها رو هم بریز حتما. میتونی اولش ن ریزی و وقتی میوه ها رو فشار دادی آبش خارج میشه و خشک میشه آب رو روی میوه ات بریزی تا راحت تر از سبد رد بشه.
بعد هم میوه های له شده رده شده از صافی و هم ابشون رو بریزم روی پلاستیک؟
آبکی نمیشه؟ نرگس بار اولمه هااا!:))) ضایع نشم جلو مامان بابام!:)))
نه آبکی  نمیشه اصلا نترررسس .  ظرفی ک قراره پلاستیک رو توش بذاری خیس کن ک پلاستیک بهش بچسبه. بعد مواد لواشک رو بریز داخلش و واسه چند ساعت بذار تو آفتاب تا روش بخشکه یکم. میتونی تو آفتاب تا آخر خشک شدن نگهش داری ولی من دوست ندارم ترجیح میدم یکم ک روش سفت شد بیارم تو سایه ک هم خاک روش نشینه هم مزه سوختگی نده. 

همیشه دلم میخواست ی عالمه لواشک داشته باشم که مزه لواشک خونگی بده و هرچی میخورم تموم نشه تا اینکه امروز به ارزوم رسیدم !:)))
مرسی نرگس^_^
نوش جانت عزیزم. واقعا خیلی خوشحالم کردی که درست کردی و خوب شده و دوست داری :) :) :)

خواهش میکنم ^_^
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan