آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

قرمه سبزی

سلام، قطعا خوشمزه ترین خورشت ایرانی قرمه سبزی هستش، البته ب شرطی ک تمام نکات خوب انجام بشن توی پخت و خورشت کم آب و جا افتاده ای بپزیم.

من چون همیشه مقیاس هام چشمی هستن نمیتونم بهتون وزن دقیق گوشت یا سبزی بدم، البته گوشت خرد شده ام چیزی حدود 200 گرم باید باشه ولی مطمین نیستم 

سبزی خورشتی، گوشت خورشتی خرد شده، لوبیا چیتی یا قرمز(من چیتی رو ترجیح میدم ) نصف پیمانه،  لیمو عمانی درسته 3 تا یا پودر شده ک اون رو با توجه ب میزان علاقت ب ترشی خورشت اضافه میکنین،  پیاز درشت 1 عدد، رب 1 ق م سر صاف، روغن نمک فلفل زردچوبه و ادویه خورشتی ب میزان لازم

نکته: ب نظر من خوشمزه بودن قرمه سبزی ب خوب سرخ شدن سبزی و ب دنبه ای هست ک داخل خورشت میندازم، البته من ی کار دیگه میکنم ک اون اینه ک دنبه رو اول خرد میکنم و میریزم توی زودپز یا قابلمه و شعله رو کم میکنم تا دنبه روغنش و پس بده و بعد پیاز را داخلش سرخ میکنم.

0.اول از همه کتری یا سماور رو آب کنین و بذارین جوش بیاد

1.پیاز رو خرد کنین و توی روغن سرخ کنین، وقتی سبک شد زردچوبه رو اضافه کنین و یادتون باشه زردچوبه باید ب اندازه کل خورشت بزنین نه فقط پیاز ها!

2.گوشت تکه شده و دنبه رو تفت بدین و فلفل و ادویه خورشتی رو اضافه کنین

3.سبزی رو اضافه کنین و ب قدری سرخ کنین ک همش پیش خودتون بگین وای الان میسوزه×__×

4.رب رو اضافه کنین و یکم تفت بدین

5.اب رو اضافه کنین و بذارین گوشت و سبزی بپزه

6.لوبیا رو ک قبلا چند ساعت خیس کردین و ابش رو عوض کردین جدا توی ی ظرف دیگه بپزین و وقتی ک کاملا پخت ب خورشت اضافه کنین

7.یک ساعت قبل از حاضر شدن خورشت لیمو عمانی رو ک از نیم ساعت قبل توی آب جوش انداخته بودین رو با چنگال سوراخ کنین و داخل خورشت بندازین و نمک هم اضافه کنین

نکته: اگ از پودرش استفاده میکنین هم ک هیچی

وقتی خوشت تنگ آب و جا افتاده شد دنبه هاش رو در بیارین و یه قالب یخ کوچک بندازیم تا شو ک ب بخوره و روغن بندازه


ممنان ^__^

خواهشمندم عزیزم^_^
ایووووول عجب دستور توپی بود نرگس! مرسی. 
من تاحالا یه بار دو سال پیش قرمه سبزی درست کردم که اونم چندان دلچسب نشد. اتفاقا دنبال یه دستور خوب بودم. 
+ با خاصیت اعجاب انگیز دنبه کاملا موافقم! اگه به من باشه حتی توی سوپ هم دنبه می ندازیم!  :)))
خواهشات عزیزم. ی دستور دیگه هم هست ک زود براتون میذارم زیر همین. اون رو آشپز های تلویزیونی آموزش میدن
آره واقعا دنبه و در واقع چربی هر چیزی رو مزه میده
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan