آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

خورش بادمجان

سلام، بنده کمتر پیش میاد از خورش بادمجون کسی خوشم بیاد، چون ب نظرم اکثرا نمیتونن بدون لپه( قیمه بادمجون ) این غذا رو خوب بپزن و خورش جا بیوفته، ولی با روش خودم ک از ی اپلیکیشن یاد گرفتم خوب میشه، حالا اگه شما هم بلد نیستین و میخوایین ی خورش کاملا جا افتاده و خوشمزه درست کنین دست ب کار شین

گوشت خورشتی خرد شده، گوجه 3 عدد، پیاز 1 بزرگ ، فلفل دلمه: نصف یک فلفل دلمه ی کوچک؛ بادمجون، سیر در صورت تمایل یک حبه بزرگ یا دو حبه کوچک، در صورت تمایل یک قاشق چای خوری رب، نمک فلفل زردچوبه ب میزان لازم، دو عدد لیمو ترش یا نارنج در صورت تمایل


اول پیاز رو خرد و سرخ کنین، اگه نگینی خرد میکنین درشت نباشه، وقتی عسلی شد فلفل دلمه نگینیه ریز رو باهاش تفت بدین، و تمامی ادویه هاییک میخوایین بریزین بجز نمک ک اخر سر اضافه میکنین.بعد گوشت رو اضافه کنین باهاش تفت بدین تا رنگش برگرده و یکم سرخ بشه، وقتی گوشت تفت خورده شد دو تا از گوجه ها رو نگینی خرد کنین گوجه نگینی خرد شده رو اضافه کنین و سرخ کنین، و اگه سیر دوست داریت تو این مرحله اضافه کنین و ی تفت خیلی کم بهش بدین و بعد آب رو بریزین و در قابلمه رو بذارین و شعله رو کم کنین و بذارین دو ساعت آروم آروم گوشت بپزه، حالا بادمجون رو پوست بگیرین و برش بدین و نمک بپاشین تا آب زهر یا همون تلخیش گرفته بشه،

نکته1: گوجه رو رنده نکنین

نکته2: آبی ک روی غذا تون میریزین آب جوش باشه، آب از شیر نریزین، این در مورد همه غذاها صدق میکنه

حالا بادمجون رو ک آب تلخیش رو گرفتین سرخ کنین و اگه دوست دارین خورشت قرمز داشته باشین یک قاشق چای خوری رب هم توی همون روغن بادمجون ها تفت بدین و با نمک مخلوط کنین و ب خورشت اضافه کنین و بعد با مراقبت بادمجون ها رو بچینین روی خورشت ک شکل خودش رو حفظ کنه  و اون یه دونه گوجه ک موند رو حلقه های تقریبا زخیمی بدین و بچینین روی بادمجون و در قابلمه رو بذارین و اجازه بدین یک ساعت دیگه با همون شعله کم بپزه و جا بیوفته، 

نکته3: چیزی ک من خیلی دوست دارم اینه ک دو سه دقیقه قبل از اینکه شعله رو خاموش کنم یه نارنج یا لیمو رو آب بگیرم و بریزم روی غذا، ب نظرم عالیه 

خورش بادمجانخورش بادمجانخورش بادمجان کدو

اوه من همیشه آب شیر میریختم رو غذا-ـ- با تشکر ^ـ^
آب شیر از مزه غذا کم میکنه، نمیدونم چرا؟!
خواهش میکنم:)
کی مارو دعوت میکنی اخه؟:|
کی دعوتت کنم عاخه:|
دانشجوهااااااااا بدوید بخونید دوروز دیگه میخواید شوهر کنید یه چیزی بلد باشید لااقل! برای منم که فعلا زوده این چیزا میخونم یاد میگیرم هوایی میشم :دی
برای من در حد همون سمبوسه و سیب زمینی سرخ کرده کفایت میکنه،اتفاقا نیم ساعت پیش سیب زمینی سرخ کردم:دی
:))))
سیب زمینی تنوری هم ب کارت بیاد یحتمل؛ )

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan