سلام، بنده کمتر پیش میاد از خورش بادمجون کسی خوشم بیاد، چون ب نظرم اکثرا نمیتونن بدون لپه( قیمه بادمجون ) این غذا رو خوب بپزن و خورش جا بیوفته، ولی با روش خودم ک از ی اپلیکیشن یاد گرفتم خوب میشه، حالا اگه شما هم بلد نیستین و میخوایین ی خورش کاملا جا افتاده و خوشمزه درست کنین دست ب کار شین
گوشت خورشتی خرد شده، گوجه 3 عدد، پیاز 1 بزرگ ، فلفل دلمه: نصف یک فلفل دلمه ی کوچک؛ بادمجون، سیر در صورت تمایل یک حبه بزرگ یا دو حبه کوچک، در صورت تمایل یک قاشق چای خوری رب، نمک فلفل زردچوبه ب میزان لازم، دو عدد لیمو ترش یا نارنج در صورت تمایل
اول پیاز رو خرد و سرخ کنین، اگه نگینی خرد میکنین درشت نباشه، وقتی عسلی شد فلفل دلمه نگینیه ریز رو باهاش تفت بدین، و تمامی ادویه هاییک میخوایین بریزین بجز نمک ک اخر سر اضافه میکنین.بعد گوشت رو اضافه کنین باهاش تفت بدین تا رنگش برگرده و یکم سرخ بشه، وقتی گوشت تفت خورده شد دو تا از گوجه ها رو نگینی خرد کنین گوجه نگینی خرد شده رو اضافه کنین و سرخ کنین، و اگه سیر دوست داریت تو این مرحله اضافه کنین و ی تفت خیلی کم بهش بدین و بعد آب رو بریزین و در قابلمه رو بذارین و شعله رو کم کنین و بذارین دو ساعت آروم آروم گوشت بپزه، حالا بادمجون رو پوست بگیرین و برش بدین و نمک بپاشین تا آب زهر یا همون تلخیش گرفته بشه،
نکته1: گوجه رو رنده نکنین
نکته2: آبی ک روی غذا تون میریزین آب جوش باشه، آب از شیر نریزین، این در مورد همه غذاها صدق میکنه
حالا بادمجون رو ک آب تلخیش رو گرفتین سرخ کنین و اگه دوست دارین خورشت قرمز داشته باشین یک قاشق چای خوری رب هم توی همون روغن بادمجون ها تفت بدین و با نمک مخلوط کنین و ب خورشت اضافه کنین و بعد با مراقبت بادمجون ها رو بچینین روی خورشت ک شکل خودش رو حفظ کنه و اون یه دونه گوجه ک موند رو حلقه های تقریبا زخیمی بدین و بچینین روی بادمجون و در قابلمه رو بذارین و اجازه بدین یک ساعت دیگه با همون شعله کم بپزه و جا بیوفته،
نکته3: چیزی ک من خیلی دوست دارم اینه ک دو سه دقیقه قبل از اینکه شعله رو خاموش کنم یه نارنج یا لیمو رو آب بگیرم و بریزم روی غذا، ب نظرم عالیه
- پنجشنبه ۲۰ خرداد ۹۵
- ۱۸:۳۵