آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

مرغ اسپایسی

سلام، حالم عالیه. شما خوبین؟؟

قبلا هم گفتم که شخصا از طمع مرغ خوشم نمیاد، اما هر چی بیشتر میگذره بیشتر متوجه اشتباه میشم، و حالاباید بگم از خورشت مرغ خوشم نمیاد(مرغ و الوچه )

دیروز برای بار اول این مرغ رو ب این روش تهیه کردم ک هم خودم هم خانواده حسابی خوششون اومد و حالا ک باید گفت: به به از این خانم خونه  :))))))

یک سینه مرغ چهار تکه میشه ک در حد خفه کردن یه مرد شکمو کفاف میده

نون باگت کوچک برای کنار بشقاب(اگه اسم دیگه ای داره بگین من نمیدونم )

ارد معمولی گندم، بکینگ پودر، ارد سوخاری ریز، ارد سوخاری درشت. پیاز سیر و تخم مرغ، کمی نمک

سینه مرغ رو خرد کنین، برای راحتی کار میتونین وقتی میخوایین بحرین ب مرغ فروش بگین استخون رو براتون جدا کنه، بعد تکه اش کنین و توی پیاز خرد کرده و نمک و سیییر فراوان بخوابونین برای چند ساعت. نمک زیاد نزنین چون ارد سوخاری نمک داره و شور میشه، یکم برای مزه گرفتن مرغ.

بعد پیاز و سیر مرغ رو کامل بگیرین، ارد رو با نصف قاشق چای خوری ب پ مخلوط کنین و مرغ رو ارد بزنین، و بعد داخل تخم مرغ و بعد ارد سوخاری ریز بزنین، مرغ هنوز کمی نم دار هستش، پس نیازی نیست دوباره توی تخم مرغ بزنین، بذارین روی ارد سوخاری درشت و کمی با انگشتان فشار بدین تا هم یکم ارد بچسبه بهش، هم بافت مرغ یکم از هم باز بشه. نیازیب بیفتک کوب نیست. و بعد داخل روغن داغی ک توی یه ظرف گود هستش سرخش کنین، همین ک طلایی بشه کافیه،  مطمین باشین مرغ هم پخته شده. با این روش دیشب از 100 نمره 90 نمره گرفتم:)) اون ده نمره هم ب خاطر ارد مخصوص فستفودی هاست ک ماها نداریم. 

نوش جان

نوش جان.

سلام
مگه بدی دیدین از ما :دی
سلام :)
غذاهای اساسی مثل خورشت سبزی و ....
رو بذارید با همین لحن واسه 4 نفر که ما
تازه واردا یاد بگیریم :)
باشه خانومی، انشاالله زود اینجور چیزا رو میذارم براتون
البته من سبزی و این چیزا رو چشمی بر میدارم و نمیتونم وزن دقیق بگم

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan