آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

ژله میان تهی

سلام. اینم ی پست ژله ای درجه یک^__^

ژله ب تعداد رنگ هایی ک دوست دارین تهیه کنین+  سلفون +تعداد جام هایی ک میخوایین + اگه دوست دارین میوه برای تزیین :)

خب، حالا براتون بگم ، ژله رو با یک لیوان آب جوش خوووب مخلوط کنین، و دیگه اب سرد اضافه نکنین، بذارین خنک بشه. کمی از ژله خنک شده رو بریزین داخل جام و بذارین داخل یخچال تا نیم بند بشه، وقتی نیم بند شد میوه ای رو ک برای تزیین گذاشته بودین بذارین روی ژله و کمی فشار بدین تا یکم داخل ژله بره و بمونه. بعد بذارین داخل یخچال تا کامل ببنده، بعد ک ژله تون بست، باقی مونده ژله رو میریزین روی لایه اول، روی جام رو سلفون میکشین ب طوری ک سلفون تا نیمه جام کشیده بشه، حتما محکمو دقیق کار کنین تو این مرحله. جام رو برعکس داخل یخچال بذارین تا ژله مایع بسته بشه، وقتی ژله کامل بست، و خواستین سرو کنین  آروم سلفون رو بکشین. اگه هم میترسین میشه برای چند لحظه تو آب گرم بزنین تا سلفون راحت جدا بشه. میتونین این ژله رو با رنگ های مختلف درست کنین، مثلا لایه پایین صورتی، لایه بالا آبی روشن  ؛ )

*نکته: یک بسته ژله برای دو یا سه تا جام متوسط کافیه.

*نکته: همیشه ژله رو روی حرارت غیر مستقیم هم بزنین تا ذره های ژلاتین حل بشن و ته ژله تون لاستیکی نشن

*چطور بود؟؟


عکسش کو؟
من نفهمیدم:|
الا می‌ذاریم‌؛))
قبلا درست کردم ولی اعتراف میکنم ایده ی توت فرنگی وسطش خیلی قشنگه خیلی خیلی...
:)
تشکر.
ممنون. اگه ازش عکس داری بذار برامون:)
منم قبلا درست کردم ولی باید بگم ایده توت فرگی خیلی زیبا ترش کرده
ممنون، اگه ازش عکس داری برامون بفرست :)
به روی چشم امان بده خواهر امان
خیلی جالب بود، ممنون :)
خواهش میکنم.  :)

چه چیزهای خوبی یاد میدید!


عااالیه!

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan