آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

کیک شیر

کیک دوستااااان،  از جمله یک اشنا! 

این ی کیک راحت و سبک و لطیفه، خیلی هم عالی!! اصلا به به!  :)) میشه ب عنوان عصرونه یا دسر یا کیک پایه استفاده کنین. 

ارد: 2 پ

تخم مرغ: 4 عدد

شکر: 1 پ

ب پ : 1 ق م سر صاف

وانیل: یک پنس

شیر: 1/3 پ

روغن مایع: 1 پ

طرز تهیه: 

1. ارد و ب پ رو 3 بار الک کنین با هم.

2.تخم مرغ و شکر و وانیل رو انقدر بزنین تا کرم رنگ و یکدست بشه

3. روغن رو اضافه کنین بزنین،

4. شیر رو اضافه و بزنین

5. ارد و ب پ رو کم کم اضافه کنین و بزنین

6. قالب را چرب، ارد پاشی کرده، مواد را داخل قالب ریخته داخل فر میذاریم


نکته: فر رو بیست دقیقه قبل روی 175 درجه سانتی گراد روشن کنین تا گرم شه. 

مدت زمان پخت این کیک 35 الی 45 دقیقه اس

اگه درست کردین نتیجه و عکس رو برام بفرستین  ؛ )


تو قابلمه میشه پخت؟:|
امتحان نکردم عزیزم، ارد ندارم وگرنه فردا تست میکردم برات. بعدا بازم یادم بیار ج بدم
ممنون برای این دستور
بسیار ساده و کاربردی، من هر بار یه چیز جدید بهش اضافه میکنم، پرتقال، سیب و دارچین، گردو و ...
ممنون. بنابر این شما به مرد هنرمندی  ؛ )
کیک قابلمه ای برای اسپریچو عزیز

http://sarashpazbashi.com/1394/06/02/marble-cake-without-oven/

http://chefartist.ir/showpages238.html


http://cafebanoo.niniweblog.com/post/40/%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%81%D8%B1-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%85%D9%87-%D8%A7%DB%8C.html

مغسی بوکو((((((:
همین که وقت کنم میام میذارم بانو خوش باشی عزیزم
فک کنم من تنها ناشناس وبت باشم دیگه این ناشناس خودش امضا شده گمونم :)
علی علی
آره انگار:))
حتما این کار رو بکن، خوشحال میشم.
علی یارت:)
خــــــــــــــــــــــــــــــــــب همش چند روزه نبودم چقده پست؟!؟!؟
عاقا یواش یواش بذار من این همه وقت ندارم...بذا ما هم برسیم...
امشب میخوام این کیک شیر را برای اولین بار در عمرم پخته کنم :)
همیشه با این پودر کیکای آماده می پختاندام...
ایمان دارم خراب میشه...ولی کم کم دستم میاد... :)

همچین بکینگ پودر رو مخفف کردی گذاشتی ب پ که ما حقوقدانا میخوایم قانون مجازات اسلامی رو بنویسم ق م ا ، انقدر جسارت نداریم فک میکنیم طرفمون نفهمه منظور چیه!
دو ساعت نشستم فکر کردیدم ببینم ب پ مخفف چیه!
علی علی بانو
اتفاقا کیک خوبیه ناشناس جان. اگه همه نکات رو رعایت کنی خیلی راحته.
هفته ای دو سه تا پست خوبه دیگه. 
نمیدونم چرا دستم نمیره ب پ رو کامل بنویسم:)))
مشخصه دیگه، تو مواد اولیه ک نگاه کنی متوجه میشی، و اینم تقریبا برا همه پست ها یک سان هستش:   ارد و ب پ رو با هم 3 بار الک کنین   :)
نتیجه رو بهم بگو
درست کردم ولی چون بار اول بود به خوبی مال تو نشد...
به نسبت خوب بود حداقلش اینه که آدم میدونه چی قاطی آردشه...
تو کیکایی که از بیرون میخریم نمیدونیم چی به چیه!
یه مقدار شکرش کم بود که من رو کیک خاک قند الک کردم...
خودم تعمدی پیمانه شکر رو از اول کم کردم ....
برا من خیلی پف نکرد اینم بگم که فر ندارم تو ماهیتابه درست کردم رو گاز.

عکسش:
http://s7.picofile.com/file/8252189300/IMG_6184.JPG
خب شکرش رو ک خودت دستکاری کردی، پف هم ب خاطر اینه ک روی اجاق پخته شده 
معمولا کیک قابلمه ای پف کمتری داره
وسطش چی گذاشتی؟؟
ظاهر خوبی داره. ب هر حال من ک دوستش دارم:)
نه خدائی خوب شده بود هنوز برش نداده بودم که مهمون واسم اومد بردم واسشون خیلی حال کردن....
من دورنگ درستش کردم وسط با طعم کاکائو...
نوش جان؛)
بار دوم که پختم بهتر از دفعه اول شد اینبار پفشم بیشتر بود...
وسطش شکلات ریختم و پودر نارگیل اینم مراحلش:

http://s7.picofile.com/file/8252668018/CAM01745.jpg

http://s7.picofile.com/file/8252668334/CAM01746.jpg

http://s6.picofile.com/file/8252668376/CAM01747.jpg

http://s6.picofile.com/file/8252668434/CAM01751.jpg
چرا میزان شکر ُ نــنوشتی ؟!
گوشی من خودش همه چیو حدس میزنه:/ لابد تشخیص داده شکر مضره پاک کرده نوشته من رو:/ 
ولی بدون شوخی ممنون ک حواستون بود و گفتین الان درستش میکنم
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan