آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

چیز کیک توت فرنگی

سلام. خوبین؟ 

از خوشمزه ترین کیک هایی ک تاحالا خوردم میتونم به این چیز کیک اشاره کنم. راحته و زیاد پر دردسر نیست، و البته بسیار باعث مباهات و خوشحالی دیگران، و افتخار شماست! :))

چون خیلی خوشگله!

خب، مواد لازم: 

کیک پایه ( ک من از کیک شیر استفاده کردم )

پنیر خامه ای بدون نمک ( معروف ترینش ماسکارپونه اس ک راحت گیر میاد و تو سوپر مارکت های بزرگ هست ) 200 گرم

خامه صبحانه 200 گرم

پودر ژله توت فرنگی دو بسته        توت فرنگی برای تزیین

دستور:

1. پنیر و خامه رو با هم بزنین تا یکدست بشن

2.یک بسته از ژله ها رو حاضر کنین و بذارین خوب خنک بشه

3.ژله سرد شده رو با پنیر مون خوب مخلوط کنین

نکته: کیک رو توی قالبی بذارین ک پختین، این قالب ترجیحا کمربندی باشه ک راحت تر چیز کیک در بیاد از داخلش. البته اگه فکر میکنین میتونین راحت از قالب های دیگه همدرر بیارین ک دیگه مشکلی نیست

4. این کرم رو روی کیک بریزین و بذارین یک ساعت داخل یخچال بمونه

5.تو این فاصله یک بسته دیگه ژله رو هم حاضر کنین و بذارین سرد بشه

6.توت فرنگی ها رو ب هر شکل ک دوست دارین برش بدین و روی مواد پنیری تون بچینی و آروم آروم ژله رو بریزین روش و بعد بذارین داخل یخچال تا ژله هم ببنده

7.وقتی ژله بست، قالب کیک رو بذارین توی آب جوش تا ژله و پنیر از قالبتون جدا بشن و بتونی کیک رو در بیارین


نکته: هر بسته ژله رو فقط با یک لیوان آب جوش مخلوط کنین و آب سرد دیگه اضافه نکنین

یا اونایی که تو مغازه ها میفروشن چیز کیک نیستن، یا این:|
چطور؟ 
این ک خیلی خوشمزه اس.  قول میدم دوست داشته باشین
هیچ کاری ندارم که ژله به کف رسید و با کیک قاطی شد!
مشکل اصلی اینه که چطور اون لایه دوم که ترکیب خامه و چیز و ژله ست قورت بدیم!!!!!
مزش افتضاااااااااااااااااااااااح بود!
اصن نمیشد تیکه دوم رو برداشت!
عکس رو اینجا ببینید.

همه ی ما 6 نفر به اتفاق مشکلمون با مزه لایه دوم بود اصلا هم فکر نکن بد درست کردم چون دقیقااااااااااا مطابق دستور تو بود...
حیف از اون همه وقت و هزینه!!!

دیس لایک هم متعلق به منه.
دوست نداشتی تائیدش نکن رفیق گل
ممنون که زحمت دستور پختش رو کشیدی ولی حس کنم ذائقه هامون به هم نمیخورد.
:)
علی علی
در مورد ژله ک ب کف رسید من تذکرات لازم رو دادم، کیک توی قالب بود؟ دیواره های قالب محکم بدنه کیک رو داشتند؟ و وقتی پنیر رو روی کیک ریختی دقیقا یکم ساعت توی یخچال موند؟ ژله رو بایک لیوان اب جوش تهیه کردی؟ دیگه اب نریختی؟ خنک شده بود وقتی ریختی رو پنیر؟؟

عزیزم شما با چ ژله ای درست کردی؟ این تون فرنگی نیست، ژله هایی ک من میدونم خوب میشه، موز آناناس و توت فرنگی هستن، و انار.  ک البته هر کدوم سلیقه ایه
مثلا من شخصا آناناس رو اصلا دوس ندارم
و ی چیز دیگه، اتفاقا هر سه لایه رو میشه جدا کرد. خیلی هم راحت جدا میشن ب خاطر بافت ژله
اشکالی نداره عزیزم، و بابت وقت و هزینه هم معذرت میخوام. ب هر حال چیزی حدود دوازده خانواده این کیک رو دوست داشتند ک من گذاشتم. وای ببازم متاسفم
چرا تایید نکنم؟ خب هر کسی نظری داره
ممنونم ازت:)
انگار عکس نیومد اینم آدرس عکس:

http://s7.picofile.com/file/8250528034/IMG_6135.JPG
برا من آناناس بود
نه همه کارائی رو که گفتی کردم اینی که رسید به کف کیک یه جا از بی دقتی خودم بود وگرنه ژله در حالت کلی به کف کیک نمیرسه.
پنیر ماسکار پونه بود تو کارتون سبز...خامه هم که کاله از این پاکت صورتیا...
فقط الان مشکلم با مزشه بقیه چیزاش دستم اومده مزه خوبی نداشت لایه دوم :(
خب پس زایقه ات با چیز کیک شاید سازگار نیست، ولی من درگیر اینم ک میگی لایه دوم جدا نمیشد، اتفاقا باید راحت جدا بشه خاطر ژلاتین ژله بافت پنیر منسجم و ژله ای هست تا حدودی.
ب هر جهت متاسفم :(
:))))))))))))))))))))))
آهااااااااااااا سو تفاهم شده وقتی گفتم:
اصن نمیشد تیکه دوم رو برداشت!
یعنی انقدر مزه عجیبی داشت که آدم دلش نمیخواست یه تیکه دیگه بخوره!!!!
وگرنه مشکلی نبود :)
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan