آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

شربت خیار سکنجبین

سلام. خوبین؟ 

خب بالاخره هر آدمی ممکنه دلش یه شربت خوشمزه بخواد، خصوصا اگه راحت درست بشه و یه جورایی باب دل ما شکمو هاس:))

نگو نیسی که باورم نمیشه!!

خب، چی نیاز داری؟ 

سکنجبین، خیار، آب یخ،

خیلی راحته. اول یکم سکنجبین میریزی توی پارچ، بعد خیار رو پوست میگیری و رنده میکنی، اگه باب میلته زیر دندون بره، رنده درشت، اگه نه بارنده ریز. وقتی خیار رو رنده کردی میریزی روی سکنجبین ها و آب یخ رو اضافه میکنی و هم میزنی. 

بسیار بسیار خوشمزه و راحت. خصوصا حالا ک هوا داره گررررم میشه.

اگه خوردین و خوشتون اومد یه صلوات واسه روح پدر بزرگ ها و مادر بزرگ ها بفرستین


+میدونم خییییلی ها این رو بلد بودن، اما چون اینجا آدم های صفر کیلومتری ک تازه میخوان شروع کنن هم داریم، آموزش شو میذارم.

دستتون درد نکنه صفر کیلومتر خیلی نکته ظریفی بود:))
:))
اختیار داری شما ک یه پا استادی اصلا:))
اینجا سکنجبین نداریم:|
همه سوپرمارکت ها دارن.
و برای قشنگ تر شدن قضیه من این کار میکنم :
تو ظرف یخ سازی یه برگ نعنا میذارم بعد آب میریزم ، میذارم یخ بزنه  ، بعد یخاش خوشکل میشه میریزم تو لیوان بزرگ :))
ببین یخ ها اینطوری میشه 
http://bayanbox.ir/download/6181679949307006316/510.jpg
البته اگه آب تصفیه باشه که یخ ها شفاف بشن که دیگه خیلی بهتره :)))
اوهوم. تصمیم یه روز چند تا عکس از میدارم. ممنون واسه همکاری و همراهیت:)
سلام جونم مبارک باشه..
عکسها هیچکدوم باز نمیشن.. فقط برا من اینطوره عایا؟
سلام عزیزم ممنون.
فک کنم0_o
خیلی ام عالی 
ممنون از اموزش شربت
نوش جونت عزیزم:)
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan