آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

سیب زمینی گل رز

تزیین گل رز سیب زمینی سرخ کرده دست شاز یک بانو
اول سیب زمینی رو ورقه نازک میکنیم، ب قدری ک چاقو از ریزش مشخص باشه
یک ساعت توی آب نمک میخوابونین
بعد میذارین یکم آبش بره
و بعد فرمش میدین و با خلال دندون محکم میکنین
توی روغن سرخ میکنین

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan