آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

کیک سیب و دارچین! دیدی دیدییییین!

کیک سیب و دارچین: 

شکر ماست مغز گردو از هر کدام یک پیمانه

ارد 2 پیمانه

تخم مرغ 3 عدد

بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری 

روغن مایع نصف پیمانه

وانیل 1 قاشق چای خوری

دارچین 1 قاشق چای خوری (بستگی ب سلیقه داره)

سیب زرد به مقدار کافی


دستور:

1.شکر و روغن را آنقدر بزنین ک از انتخابتان پشیمون شین:)) 

رنگش باید حسابی سفید شه

2.ماست رو اضافه کنید و دو دقیقه هم بزنین

3.یکی یکی تخم مرغ ها رو اضافه کنین و هر کدوم رو 2 دقیقه هم بزنین

و بعد وانیل رو اضافه کنین و بزنبن

4.ارد و بکینگ پودر را سه بار با هم الک کنین

5. ارد و بکینگ پودر رو کم کم اضافه کنین و بزنین

6.نصف دارچین رو اضافه کنین.

7.گردو رو اضافه کنین

8.مایع کیک حاضر شده؛ تو قالبی ک از قبل چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین

9.سیب ها رو پوست بگیرین و حلقه حلقه کنین و روی مایع کیک بچینین و

یکم فشار بدین داخل مایع. 

10. نصف دارچین باقی مونده رو بپاشین روی سیب ها

11.کیک رو داخل فر میذارین؛ اجازه میدین بپزه.  

بعد از پخت از فر در میادین و صبر میکنین تا سرد بشه بعد از قالب در میارین

12.یه نکته: تا وقتی این کیک داغه شاید حس کنین نپخته؛ برای همین باید

صبر کنین تا سرد شه


نکته اساسی:دقیقه

درجه فر 180 درجه سانتی گراد

مدت پخت: 45 دقیقه

+هیچ هم عکسا تزیینی نیست! کاملا واقعی


Beforrrrrrr: 


و اینم afteeeeeeer

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan