آشپزی صفر کیلومتر 🍗

برای صفر کیلومتر ها

شله زرد پزون

شله زرد: برنج یک پ

زعفران دم کرده 5 ق غ(ب سلیقه تون بر میگرده )

شکر یک و نیم الی دو پ

روغن ب میزان لازم(دو سه ق غ)

گلاب سلیقه ای یک ق غ

سه چهار برابر برنج آب میریزیم تو قابلمه میدارین جوش بیاد.

وقتی آب جوش اومد برنج ها  رو میریزیم داخلش و شعله رو کم میکنین

یک ساعت و نیم آروم آروم برنج میپزم و شما لازم نیس کاری کنین

اینجوری ک شد گول نخورید.  این برنج نیم ساعت دیگه زمان لازم داره(حداقل)

تقریبا اینجوری ک شد زعفران رو بریزین

البته اگ برنج تون ایرانی نیس بذارین بازم له شه

وقتی از رنگش راصی شدین شکر رو بریزین و هم بزنین تا حل بشه

شعله رو کم کنین چون میپاشه

روغن رو هم اضافه کنین

وقتی ب نظرتون خوب پخت و ب غلظت مناسبی رسید

خاموشش کنین و دم کنی بذارین درش

نیم ساعت دم بکشه

اهان اگه گلاب دوست دارین پنج دقیقه آخر اضافه کنین و بعد دم کنین


+نکته: حتما قبل از اضافه کردن شکر، زعفران رو بریزین. شکر نمیذاره برنجتون خووووب رنگ بگیره

نوش جان


ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سلام. من نرگسم، نه کلاس اشپزی رفتم نه اشپزی رو در حد پیشرفته بلدم. ولی میخوام هر چیزی رو که بلدم دراختیارتون قرار بدم که امیدوار هم هستم براتون مفید باشه.
نوشته هام و نکته هاش بر اثر تجربه اس.
اگه هر سوال یا نکته یا انتقادی دارین حتما بهم بگین.

همین :)
Designed By Erfan Powered by Bayan